Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Декларування податку на прибуток: діалог із запорізьким бізнесом

опубліковано 23 лютого 2021 о 11:43

На початку року увага запорізького бізнесу і податківців сконцентрована на декларуванні основних податків і зборів. Для надання консультативної допомоги платникам запорізькі податківці організовують роз'яснювальні заходи.

Днями начальник Вознесенівського відділу камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Головного управління ДПС у Запорізькій області Василь Рахуба провів робочі зустрічі із суб’єктами господарювання Дніпровського, Хортицького, Заводського та Вознесенівського районів міста Запоріжжя, на яких розглядалися питання декларування податку на прибуток.

Як повідомив Василь Рахуба, всього від платників чотирьох районів обласного центру очікується надання близько 5 тисяч декларацій з податку на прибуток.

Заступниця начальника відділу камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Олена Михайличенко нагадала представникам бізнесу, що відповідно до податкового законодавства останнім днем надання декларації з податку на прибуток за 2020 рік є 1 березня 2021 року, а останнім днем сплати – 11 березня 2021 року.

Під час заходів представники бізнесу отримали консультації і практичні поради щодо заповнення звітності.

 

Вознесенівський відділ камеральних перевірок
управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків
Головного управління ДПС у Запорізькій області