Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За період карантину податковим боржникам Дніпровського, Хортицького, Заводського та Вознесенівського районів Запоріжжя списано 12,5 мільйона гривень

опубліковано 24 лютого 2021 о 07:30

Платникам податків чотирьох районів обласного центру списано 12,5 мільйона гривень податкових боргів. Про це повідомив начальник Вознесенівського відділу камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Головного управління ДПС у Запорізькій області Василь Рахуба під час круглого столу з підприємцями.

Василь Рахуба нагадав, які саме борги списуються податковим органом з метою підтримки бізнесу під час карантину.

Начальниця Вознесенівського відділу по роботі з податковим боргом управління по роботі з податковим боргом Олена Павлих наголосила, що цього тижня спливає термін надання заяв на списання заборгованості з єдиного внеску на загальнообов'язкове соціальне страхування. Для того, щоб скористатися цією можливістю, фізичні особи-підприємці, які не здійснювали діяльність та не отримували доходи упродовж 2017-2020 років, мають встигнути до 1 березня надати до податкової служби відповідну заяву та звітність.
Як повідомила начальниця Вознесенівського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб Олена Шишкіна, інформацію про списання податкового боргу платник податків може отримати в приватній частині Електронного кабінету.

Під час засідання податківці роз'яснили порядок списання недоїмки та механізм погашення заборгованості з податків і зборів.

 

Вознесенівський відділ камеральних перевірок
управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків
Головного управління ДПС у Запорізькій області