Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Бердянські підприємці співпрацюватимуть із Запорізьким обласним союзом промисловців і підприємців "Потенціал"

, опубліковано 09 квітня 2021 о 11:09

У Бердянську відбулася робоча нарада бізнес-спільноти міста із керівництвом Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал". Участь у заході взяли міський голова Валерій Баранов, начальниця Бердянського відділу камеральних перевірок Головного управління ДПС у Запорізькій області Оксана Федорова, представники держспоживслужби та держпраці, депутати міської ради.

Президент ЗОСППР "Потенціал" Олександр Головко презентував звіт організації за минулий рік та завдання на поточний рік, заходи щодо підтримки малого та середнього бізнесу в умовах пандемії. Серед основних завдань "Потенціалу", який на сьогодні об'єднує 192 підприємства різних сфер діяльності, - освітня робота, лобіювання інтересів бізнесу на рівні законодавства та підтримка його під час пандемії.

Міський голова Валерій Баранов відзначив, що міська влада готова до діалогу та різних форм співпраці, підтримки та допомоги підприємствам, підприємцям, зокрема, сфери послуг.

У ході дискусії бердянські підприємці озвучили свої проблеми, від яких сьогодні найбільше потерпає бізнес. Депутат міської ради Іван Братеньков запропонував звернутись від ЗОСППР "Потенціал" до Кабінету Міністрів України щодо змін в обмеженнях для промислових ринків.

Під час наради було наголошено на необхідності поглиблення взаємодії між місцевою владою, податковими органами і бізнесом, пошуку нових ефективних форматів діалогу.

Також Олександр Головко висловив вдячність очільнику податкової служби області Роману Афонову за співпрацю, проведення інформаційної та роз'яснювальної роботи, підтримку у вирішенні проблем, які виникають у повсякденній діяльності представників бізнесу.

Наприкінці заходу було підписано Меморандум про співпрацю між ЗОСППР "Потенціал" та бердянською громадською організацією "Солідарність підприємців" (керівник Алла Крівоус).