Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Бердянському районі проаналізували стан надходжень до бюджету громади

, опубліковано 14 квітня 2021 о 08:23

У Бердянську під керівництвом голови Бердянської районної державної адміністрації Олексія Бакая відбулася нарада представників органів влади, правоохоронних та силових структур.

У заході взяла участь начальниця Бердянського відділу камеральних перевірок Головного управління ДПС у Запорізькій області Оксана Федорова. Вона зазначила, що спільні зустрічі представників податкової служби і органів місцевого самоврядування щодо обговорення і вирішення питань бюджетних надходжень – це робочий процес, який відбувається на постійній основі. Позитивні результати у наповненні бюджетів можливо досягти завдяки спільним заходам і тісній співпраці з об'єднаними громадами.

Оксана Федорова розповіла про першочергові завдання служби в умовах змін адміністративно-територіального устрою та заходи щодо їх реалізації, а також проаналізувала стан надходжень податків та зборів, сплати земельного податку, в тому числі, під водними об'єктами.

Під час заходу було окреслено основні напрями соціально-економічного розвитку Бердянського району, а також проблемні питання, які потребують першочергового вирішення.

Бердянський відділ камеральних перевірок
Головного управління ДПС у Запорізькій області