Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Бердянські та приморські податківці надали громадянам понад 10 тисяч адмінпослуг

опубліковано 14 вересня 2021 о 14:46

Спеціалісти Центрів обслуговування платників у місті Бердянськ та Приморськ протягом січня-серпня поточного року надали 10066 адміністративних послуг.

Найбільш запитуваною адміністративною послугою була видача реєстраційних номерів облікової картки платника податків та внесення відповідних даних до паспортів – надано 4419 таких послуг.

Також громадяни отримали 1020 довідок з державного реєстру фізичних осіб про суми виплачених доходів та утриманих податків, зареєстровано 988 книг обліку розрахункових операцій, 635 реєстраторів розрахункових операцій.

Разом з тим зареєстровано платниками єдиного податку 963 суб’єкти підприємницької діяльності, надано 911 витягів з реєстру платників єдиного податку, 57 витягів з реєстру платників ПДВ. Крім того, видано 359 довідок про відсутність заборгованостей з платежів до бюджету. Також з початку року фахівці Центрів обслуговування платників здійснили реєстрацію та перереєстрацію 87 неприбуткових установ та організацій.

Фахівці ЦОПів інформують платників щодо можливості онлайн взаємодії з податковою та допомагають користувачам подавати звітність в електронній формі.

Також з відвідувачами інспекцій проводиться роз’яснювальна робота щодо одноразового добровільного декларування.