Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податок на доходи фізичних осіб поповнив місцеві скарбниці Олександрівського, Комунарського та Шевченківського районів Запоріжжя майже на 1,4 мільярда гривень

опубліковано 14 вересня 2021 о 14:56

Упродовж січня-серпня поточного року платники Олександрівського, Комунарського та Шевченківського районів м. Запоріжжя спрямували до бюджетів усіх рівнів 1 мільярд 836 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб. З них до державного бюджету надійшло 459 мільйонів гривень та до місцевих бюджетів – 1 мільярд 377 мільйонів.

Як повідомив начальник Олександрівського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Запорізькій області Володимир Бабич, це на 889 мільйонів гривень більше, ніж торік.

Найбільшими платниками цього податку є підприємства таких галузей економіки, як виробництво повiтряних i космiчних лiтальних апаратiв, супутнього устаткування, дослiдження й експериментальнi розробки у сферi iнших природничих i технiчних наук, виробництво iнструментiв i обладнання для вимiрювання, дослiдження та навігації, а також заклади охорони здоров'я, надання соціальної допомоги та освіти.