Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Оріхівським та гуляйпільським платникам роз'яснюють нюанси користування електронними сервісами

опубліковано 22 вересня 2021 о 10:04

Фахівці Оріхівської та Гуляйпільської ДПІ Головного управління ДПС у Запорізькій області проводять навчальні заходи для платників, на яких роз’яснюють нюанси користування електронними сервісами від ДПС.

Податківці знайомлять з найпопулярнішим онлайн-інструментом для співпраці з податковою службою – Електронним кабінетом платника, який поєднує у собі ряд можливостей, серед яких – сплата податків, подання звітності, заяв, декларацій, у тому числі, одноразової добровільної декларації та багато іншого. Сервіс знаходиться у відкритому доступі, його легко знайти за допомогою пошукових систем, задавши запит "Електронний кабінет ДПС" або перейти за посиланням cabinet.tax.gov.ua. Окремо фахівці інспекції акцентують увагу на нову послугу "Е-повернення" – дистанційне подання заяви на повернення коштів, декларацію на податкову знижку тощо.

Фахівці податкових органів інформують і про новий сервіс від ДПС – чат-бот "InfoTax", який через месенджери Telegram та Viber дає можливість дізнатись про стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, результати обробки документів, інформує про строки подання звітності та сплати податків.

Фотоматеріали по темі

Оріхівський сектор організації роботи
Головного управління ДПС у Запорізькій області