Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Запоріжці з трьох районів міста у жовтні отримали 1017 довідок з Державного реєстру фізосіб

, опубліковано 23 листопада 2021 о 11:53

Центр обслуговування платників Олександрівської державної податкової інспекції надає адміністративні послуги мешканцям Олександрівського, Комунарського та Шевченківського районів м. Запоріжжя.

Протягом жовтня 2021 року фахівці ЦОПу опрацювали 1017 звернень за отриманням відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків.

Також часто запоріжці зверталися з питань видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки – було отримано 803 таких звернення.

Разом з тим, попитом користувалась послуга з видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків – платники отримали 212 довідок.

Крім того, у жовтні 2021 року внесено 2 відмітки до паспорта громадянина України у формі книжечки про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта.

Також разом із наданням інших податкових послуг спеціалісти ЦОПу роз’яснюють платникам особливості одноразового добровільного декларування.