Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Степненській громаді відбулась зустріч з податківцями

опубліковано 27 січня 2022 о 14:15

Днями у Степненській ТГ відбулась зустріч з представниками Запорізького відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок Головного управління ДПС у Запорізькій області.

На зустрічі обговорювались питання наповнення місцевого бюджету громади, проблемні питання щодо сплати земельного податку, орендної плати, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Особлива увага приділялась налагодженню співпраці з  територіальними громадами щодо виявлення та забезпечення додаткових надходжень до бюджету.

Так, у своїй доповіді податківці зробили акцент на основних напрямках роботи щодо наповнення місцевого бюджету, повноті і своєчасності сплати податків (зборів) та інших платежів до бюджету, оформленню правовстановлюючих документів на земельні ділянки, погашення боргу.

Також представники громади дізналися про перебіг кампанії одноразового декларування.

На завершення учасники робочої зустрічі дійшли згоди, що лише відкрита співпраця органів ДПС та місцевого самоврядування дає можливості для ефективного виконання місцевих бюджетів у 2021 році, виявлення та забезпечення додаткових джерел надходжень задля вирішення проблемних питань регіону.

Крім того, під час заходу йшлося про особливості застосування реєстраторів розрахункових операцій та обліку товарних запасів.