Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Вільнянщині обговорювали новації застосування РРО та програмних РРО

опубліковано 14 січня 2022 о 14:36

Нещодавно у Вільнянській ДПІ  під керівництвом начальника державної податкової інспекції Юлії Мартакової відбувся семінар з питань новацій застосування РРО та ПРРО при здійсненні розрахункових операцій згідно п.61 підрозділу 10 Розділу XX Податкового кодексу України № 2755-VI зі змінами та доповненнями.

Фізичним особам-підприємцям, які вирішили встановити програмний реєстратор розрахункових операцій, податківці надали практичну допомогу в поданні реєстраційних заяв через Електронний кабінет платника податків та допомогли зі встановленням програмних реєстраторів розрахункових операцій.

Разом з тим, платникам розповіли, що з відповідями на питання щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій та програмних РРО можна ознайомитися на субсайті Головного управління ДПС у Запорізькій області та на сторінках податкової служби у Фейсбук, Телеграм та Ютуб-каналі.

Крім того, Юлія Мартакова наголосила присутнім, що триває кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування, під час якої громадяни України, які  мають активи, що не були оподатковані належним чином, можуть добровільно пройти одноразове (спеціальне) декларування, сплатити податок та легалізувати свої доходи.

 
Вільнянський сектор організації роботи
організаційно-розпорядчого управління