Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Мелітополі та Веселому платники податків отримали більше 15 тисяч адміністративних послуг

опубліковано 28 січня 2022 о 08:38

За січень-грудень минулого року фахівці податкової служби в м. Мелітополі та смт. Веселому надали 15444 адміністративні послуги.

Аналізуючи кількість наданих послуг та їх зміст, начальник Мелітопольського відділу камеральних перевірок Головного управління ДПС у Запорізькій області Валерій Літинський зазначив, що майже 47 відсотків займають послуги з видачі реєстраційних номерів облікової картки платника податків та внесення відповідних даних до паспорта громадянина України – упродовж року було надано 7218 таких послуг.

Разом з тим, торік мелітопольці і веселівці отримали 2187 витягів з реєстру платників єдиного податку та 1731 відомість про суми виплачених доходів.

Крім того, поставлено на облік 1678 платників єдиного податку, зареєстровано 893 книги обліку розрахункових операцій та 505 реєстраторів розрахункових операцій, видано 679 довідок про відсутність заборгованостей з платежів до бюджету тощо.

Також разом з іншими послугами, податківці роз’яснюють запровадження одноразового добровільного декларування активів фізичних осіб.