Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці Центру обслуговування платників Василівської інспекції надали майже півтисячі адмінпослуг

опубліковано 24 лютого 2022 о 08:14

Як повідомила начальниця Василівської ДПІ Інесса Лань, упродовж січня спеціалісти Центру обслуговування платників Василівської податкової інспекції надали 464 адміністративні послуги.

Понад 73 відсотки всіх наданих сервісів – видача реєстраційних номерів облікової картки платника податків та внесення відповідних даних до паспорта громадянина України.

На другому місці за популярністю – видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків, громадяни отримали 50 таких довідок.

Фахівчиня повідомила, що у ЦОПі також надавали послуги щодо реєстрації книг обліку розрахункових операцій, реєстраторів розрахункових операцій, оформлення розрахункових книжок, надавали витяги з реєстру платників податку на додану вартість, витяги з реєстру платників єдиного податку, довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, проводили постановку на облік платників єдиного податку.

Разом з іншими послугами, податківці роз’яснюють про декларування доходів громадян за 2021 рік, особливості одноразового добровільного декларування та необхідність застосування суб’єктами господарювання традиційних та програмних реєстраторів розрахункових операцій.

Василівський сектор організації роботи