Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Запорізькі підприємці відтепер можуть звертатися до консультаційних центрів

, опубліковано 24 лютого 2020 о 12:10

Запорізька область стала учасником пілотного проекту Офісу розвитку малого і середнього підприємництва. Найближчим часом у Запоріжжі, Мелітополі та Веселому на базі Центрів надання адміністративних послуг відкриються інформаційні пункти підприємця (ІПП).

Презентація проекту для запорізьких підприємців відбулася за участю представників Запорізької облдержадміністрації, Запорізької міської ради, податкової служби та інших держорганів регіону, які долучилися до цієї ініціативи.

Передбачається, що в ІПП надаватимуться консультаційні послуги для суб'єктів мікро- і малого бізнесу та осіб, які планують започаткувати власну справу.

Інформаційний пункт для підприємця – це можливість отримати безкоштовну інформаційну підтримку для відкриття або ведення господарської діяльності, дізнатися про перспективи фінансування розвитку бізнесу, довідатися про навчальні програми, різноманітні події та заходи, а також поділитися пропозиціями щодо покращення підприємництва у регіоні та багато іншого.

Реалізація пілоту включала три етапи, зокрема, підготовчий, робочий і оціночний. Наразі Офіс розвитку МСП відкриває інформаційні пункти у ЦНАПах. Першим у Запоріжжі розпочав роботу ІПП у філії Центру надання адміністративних послуг по Вознесенівському району.

Фотоматеріали по темі