Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Запорізькі податківці відзначили професійне свято

, опубліковано 02 липня 2020 о 17:29

2 липня у режимі відеоконференцзв'язку відбулася урочиста нарада ДПС з нагоди відзначення професійного свята – Дня податківця України. Фахівці та ветерани податкової служби з усіх регіонів приймали вітання від Голови ДПС Олексія Любченка, керівників служби, які очолювали податкові органи у різні часи, а також від Громадської ради при ДПС, Всеукраїнської громадської організації "Асоціація ветеранів державної податкової служби України", Всеукраїнської громадської організації "Асоціація платників податків України".

Від Запорізької області участь у заході взяли начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов, керівники та фахівці структурних підрозділів ГУ ДПС у Запорізькій області, голова місцевого осередку Всеукраїнської громадської організації "Асоціація ветеранів ДПС України" Запорізької області Валентина Бойко, представники Запорізької обласної організації Всеукраїнської професійної спілки працівників органів ДПС.

Із найкращими побажаннями привітав запорізьких колег Роман Афонов, який вручив відзнаки кращим працівникам ДПС за високий професіоналізм, сумлінну плідну працю по забезпеченню надходжень до бюджетів усіх рівнів та з нагоди Дня податківця України.

Фотоматеріали по темі