Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

"Врожай 2020": запорізькі податківці проводять роз'яснювальні зустрічі з аграріями

, опубліковано 20 липня 2020 о 08:21

У Запорізькому регіоні триває захід "Врожай 2020", спрямований на детінізацію сільського господарства. Днями представники податкової служби у кожному районі області провели зустрічі з аграріями з питань легалізації праці і доходів та оформлення земельних ділянок агровиробниками.

Фахівці служби наголошували на необхідності офіційного працевлаштування найманих робітників, дотримання трудового і податкового законодавства та своєчасної і повної виплати заробітних плат. Адже від дотримання суб'єктами господарювання податкового і трудового законодавства залежить стан наповнення місцевих бюджетів. Крім того, найманий працівник не може бути допущений до роботи без укладання трудового договору та подання повідомлення до податкових органів.

У подальшому робота податківців у рамках заходів "Врожай" буде зосереджена на протидії оборудкам у сфері земельних відносин, максимальному залученні аграріїв до декларування отриманих доходів, підвищенні рівня виплати заробітної плати і, як результат – збільшенні надходжень до місцевих скарбниць, зокрема, об'єднаних територіальних громад.

Фотоматеріали по темі