Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Запорізька податкова служба запрошує фахівців долучитися до своєї команди: Відбір кандидатів виважений та якісний

, опубліковано 27 травня 2021 о 13:11

Після тривалої карантинної паузи нарешті відновилися конкурси на зайняття посад державної служби. Тож, Головне управління ДПС у Запорізькій області активно залучає до лав професіоналів податкової справи нових фахівців.

Відбір жорсткий, адже вимоги до кандидатів та умови праці потребують спеціалістів високого ґатунку. Для того, щоб не пропустити своїх майбутніх працівників, податківці постійно удосконалюють навички у відборі персоналу.

Сьогодні заступники начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Юліана Козаченко та Руслан Рачинський разом з керівником управління кадрового забезпечення Світланою Мякотою та усіх членів конкурсної комісії взяли участь у тренінгу "Сучасний підхід і роль інтерв’ю в процесі відбору персоналу. Практичний підхід, приклади і відпрацювання навичок".

Під час навчання податківці мали можливість поділитися досвідом із міжнародними експертами у державному і приватному секторі Литовської республіки щодо забезпечення якості роботи конкурсних комісій.

Інформація про наявні вакансії регулярно оприлюднюється на сайті податкової служби регіону: https://zp.tax.gov.ua/dfs-u-regioni/robota-z-pers/vakansii.

Більш детально про умови прийняття на роботу за лінком: https://zp.tax.gov.ua/listivki-ta-broshuri/468258.html.

Фотоматеріали по темі