Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Запорізькі підприємства спрямували до держбюджету 328 мільйонів гривень податку на прибуток

, опубліковано 15 серпня 2023 о 09:02

У січні-липні запорізькі компанії, організації та установи сплатили до державного бюджету 328 мільйонів гривень податку на прибуток.

Як повідомив в.о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський, у липні з прибутків підприємств регіону надійшло понад одинадцять мільйонів гривень.

Нагадаємо, 21 серпня – останній день сплати податку на прибуток підприємств за півріччя 2023 року. Також цього дня спливає термін сплати частини чистого прибутку (доходу) державними унітарними підприємствами та їх об'єднаннями за результатами фінансово-господарської діяльності за півріччя 2023 року. Крім того, 21 серпня є граничним днем сплати податку на прибуток підприємств за угодою про розподіл продукції за другий квартал 2023 року.

29 серпня – останній день подання податкової декларації з податку на прибуток підприємств виробниками сільськогосподарської продукції за період з 01.07.2022 року по 30.06.2023 року. А 31 серпня завершується термін сплати авансового внеску з податку на прибуток підприємств з пунктів обміну іноземних валют за серпень.