Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У торговельних об'єктах та в Центрі обслуговування: Вільнянські податківці роз'яснюють нюанси застосування програмних РРО

, опубліковано 25 серпня 2023 о 11:00

Кому потрібен касовий апарат, як зареєструвати і використовувати РРО та програмні РРО, як вести товарний облік – ці та інші питання роз'яснюють фахівці податкової служби для вільнянських платників.

Під час виїзних та тематичних зустрічей у податковій інспекції спеціалісти розповідають про механізм оформлення РРО "в смартфоні" в Електронному кабінеті платника, подання заяви та реєстрації касирів. Також податківці інформують про відповідальність за порушення вимог закону "Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг" для підприємців, які працюють на прифронтових територіях.

Крім того, платникам надають консультації стосовно реалізації норм Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану".