Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкові новації і фіскалізація розрахунків: Робоча зустріч з власниками агропідприємств і торговельних центрів

, опубліковано 22 вересня 2023 о 09:43

Запорізькі податківці продовжують тематичні зустрічі з керівниками компаній і приватними підприємцями, які представляють різні галузі економіки регіону.

Днями керівниця Олександрівського відділу податків і зборів управління оподаткування юридичних осіб Оксана Федорова провела нараду з власниками торговельних центрів та підприємств аграрної сфери.

Учасники обговорили основні положення законодавства, яким повернено довоєнну систему оподаткування. Під час розгляду Закону України №3219-ІХ "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану" увагу приділили податковим пільгам для суб'єктів господарювання прифронтових територій, питанням нарахування і сплати податків, проведення фактичних перевірок і застосування штрафних санкцій.

Також Оксана Федорова детально розповіла про ключові моменти фіскалізації розрахунків, роз'яснила порядок здійснення готівкових операцій, вимоги до товарного обліку та можливості функціоналу програмних РРО.