Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Вільнянській податковій інспекції проходять навчання з використання програмних РРО від ДПС

, опубліковано 27 вересня 2023 о 09:21

Працювати з програмними РРО – це просто і зручно. Дану тезу щоденно доводять представникам місцевого підприємництва вільнянські податківці, які організували серію практичних занять з реєстрації касових апаратів та РРО "в смартфоні".

Як правильно заповнити і подати заяву в Електронному кабінеті, як отримати Е-печатку для ПРРО, як зареєструвати касира і вести товарний облік – ці та інші питання детально роз'яснюють спеціалісти Центру обслуговування платників. Також підприємцям розповідають про правила у сфері розрахункових операцій, вимоги до фіскального чеку, необхідність оформлення трудових відносин із найманими працівниками.

В окремому блоці консультацій – новації Закону України №3219-ІХ "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану". Зокрема, відвідувачів ЦОПу найбільше цікавлять питання переходу зі спрощеної на загальну систему оподаткування, нарахування і сплати окремих податків, податкових перевірок та преференцій для платників прифронтових населених пунктів.