Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Легко встановлюємо, зручно використовуємо: запорізькі податківці вчать працювати з онлайн-сервісами

, опубліковано 19 грудня 2023 о 11:46

Користуватися електронними сервісами податкової служби зручно та з максимальною ефективністю – саме про це йдеться під час щоденних тематичних зустрічей фахівців Вознесенівської податкової інспекції із запорізькими платниками.

Відвідувачів Центру обслуговування платників детально знайомлять з функціоналом Електронного кабінету платника, можливостями мобільного застосунку "Моя податкова", а також з безкоштовним програмним забезпеченням ПРРО від ДПС. Податківці наголошують, що всі Е-сервіси безкоштовні та доступні у будь-який час доби. Докладна інформація про зручні діджитал-інструменти розміщені на головній сторінці вебпорталу ДПС у розділі "Е-сервіси".

Також запоріжці звертаються до спеціалістів ЦОПу за консультаціями щодо застосування норм законодавства, зокрема, стосовно особливостей оподаткування платників прифронтових територій, використання реєстраторів розрахункових операцій та програмних РРО, оформлення найманих працівників та з питань оформлення перерахування податків до бюджетів і соціальних фондів.