Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Незламне і нескорене: Запоріжжя відзначило день міста

, опубліковано 14 жовтня 2024 о 09:29

Вже третій рік поспіль свій День народження Запоріжжя зустрічає в умовах повномасштабної війни. Попри російську агресію та майже щоденні обстріли, запоріжці не здаються, дають відсіч ворогу, боронять свою землю, працюють, зміцнюють економічний потенціал регіону.

Для відзначення Дня міста та вшанування його мешканців, які зробили вагомий внесок у життєдіяльність Запоріжжя, у місті відбулися урочистості. У заході взяли участь начальник Запорізької облдержадміністрації Іван Федоров, секретарка Запорізької міської ради Регіна Харченко, в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Іван Саранцев, керівники інших державних органів, правоохоронці, військові та громадськість.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять полеглих героїв, які боронили нашу країну і віддали своє життя за її свободу.

За активну громадську позицію, сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов'язків в умовах воєнного стану та з нагоди Дня Запоріжжя почесні нагороди отримали ветерани війни, військовослужбовці, медики, працівники комунальних підприємств і волонтери.

Завершилися урочистості виступами творчих колективів міста.