Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надходження податку на прибуток запорізьких підприємств перевищили 835 мільйонів гривень

, опубліковано 14 жовтня 2024 о 09:02

У січні-вересні від запорізьких підприємств, організацій та установ до бюджетів усіх рівнів надійшло 835 мільйонів 500 тисяч гривень податку на прибуток.

Як повідомив в.о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Іван Саранцев, до державного бюджету сплачено понад 723 мільйони гривень, що на 308 мільйонів гривень більше, ніж за аналогічний період минулого року. До місцевих бюджетів спрямовано 112 мільйонів гривень податку на прибуток, минулорічний рівень надходжень перевищено на 29 мільйонів або на 35 відсотків.

Упродовж вересня з прибутків суб'єктів господарювання до бюджетів перераховано 16 мільйонів 300 тисяч гривень, це майже на шість мільйонів гривень більше, ніж у вересні минулого року.

Нагадуємо, 31 жовтня завершується термін сплати авансового внеску з податку на прибуток з пунктів обміну іноземних валют за жовтень.

Більше інформації про адміністрування податку на прибуток підприємств – за посиланням: https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya/podatok-na-pributok-pidpriemstv.