Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До пенсійного та соціальних фондів роботодавці Вознесенівського, Дніпровського, Заводського та Хортицького районів сплатили понад півтора мільярда

, опубліковано 19 серпня 2020 о 13:01

За сім місяців 2020 року роботодавці чотирьох районів Запоріжжя сплатили 1 мільярд 530 мільйонів гривень єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Як повідомив в.о. начальника Вознесенівського управління у м. Запоріжжі ГУ ДПС у Запорізькій області Василь Рахуба, у порівнянні з аналогічнім періодом минулого року надходження зросли на 48,5 мільйона гривень.

Упродовж липня підприємства та підприємці, які обслуговуються у Вознесенівському управлінні, спрямували до пенсійного і соціальних фондів 222,7 мільйона, що перевищило надходження липня 2019 року на 6,6 мільйона.

Як зазначив Василь Рахуба, цілеспрямована діяльність з легалізації праці та виплати офіційної заробітної плати позитивно позначається на надходженнях з єдиного внеску.

На сьогодні в управлінні зареєстровано 17140 платників єдиного внеску, в тому числі 9261 юридична особа та 7879 фізичних осіб.

Вознесенівське управління у м. Запоріжжі ГУ ДПС у Запорізькій області