Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Оріхів’яни та гуляйпільці торік отримали понад 8,5 тисячі податкових послуг

, опубліковано 13 січня 2022 о 15:31

Упродовж 2021 року фахівці Центрів обслуговування платників Оріхівської та Гуляйпільської ДПІ Головного управління ДПС у Запорізькій області надали 8506 адміністративних послуг.

Зокрема, за 12 місяців видано 3986 карток платника податків та внесено до паспорта громадянина України дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків, також громадяни отримали 3281 відомість з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків. Також на Оріхівщині та Гуляйпільщині зареєстровано 256 суб`єктів підприємницької діяльності платниками єдиного податку та надано 433 витяги з реєстру платників єдиного податку. Разом з тим, видано 85 довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету. Крім того, спеціалісти інспекції роз’яснювали особливості подання одноразової добровільної декларації.

Для отримання адміністративних послуг платники та мешканці Оріхівщини та Гуляйпільщини можуть звернутись до Центрів обслуговування платників за адресами: м. Оріхів, вул. Запорізька, 36, тел. (06141) 4-37-12 - Оріхівська ДПІ; м. Гуляйполе, вул. Спартаківська, буд. 9 (06145) 41443- Гуляйпільська ДПІ. Разом з тим, податковими сервісами можна користуватися дистанційно через Електронний кабінет платника https://cabinet.tax.gov.ua.

Оріхівський сектор організації роботи

організаційно-розпорядчого управління